SmåMaskiga HöNät

Sedan Pirat kom hem har han ätit allt sitt hö ur hönät, och inte vilket nät som helst utan ett småmaskigt sådant! Jag är verkligen nöjd eftersom det fungerar så bra. Det tar mycket längre tid för honom att äta utan att han blir det minsta stressad.
.
Tidigare år har vi haft foderautomater i hagen, där principen varit den samma. Mindre mängd foder på en längre tid. Våra automater var dock inte helt optimala så vi övergav dem tillslut, men dessa nät verkar enligt samma princip. De finns i olika storlekar, allifrån ett litet som rymmer ca 3 kg hö till stora nät som täcker hela rundbalar! Alla med effekten att de begränsar tillgången på grovfodret så det tar längre tid att äta.
.
Jag ska kompletera våra två nät med ytterligare ett inom en snar framtid, eftersom hästarna i vårat stall utfodras tre gånger och det då kan vara bra att ha tre nät. De vi har är av modellen "litet", men jag tror att ett "mini" räcker som lunch nät.
.
Kan verkligen rekommenderas! Kolla in hemsidan och läs själva: http://www.caisasshop.se/hastsmhnsmamaskigahonat-c-61_58.html?osCsid=ebea588b559fdaf773360316cac27718

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback